Jubler for en ny hverdag med egen buss

HURRA: "Hjulene på bussen de går rundt og rundt, gjennom hele byen." Barna på avdeling Kongla, i Møllerdammen naturbarnehage er
storfornøyde med å endelig ha egen minibuss.

HURRA: "Hjulene på bussen de går rundt og rundt, gjennom hele byen." Barna på avdeling Kongla, i Møllerdammen naturbarnehage er storfornøyde med å endelig ha egen minibuss. Foto:

En etterlengtet minibuss er nå på plass i Møllerdammen barnehage i Hillestad. – Den gir oss en verdifull frihet, sier Iselin Roso.

DEL

HOLMESTRAND: Torsdag var den store dagen hvor barnehagens egne minibuss skulle prøves for aller første gang. Det var noen heldige og veldig blide barn som fikk være med på den første turen som gikk til Hvitstein stadion, hvor barna fikik gå på skøyter.

– For noen var dette det aller første møtet med meier under føttene, mens det for andre var en trygg og kjent aktivitet, forteller Iselin Roso, avdelingsleder for Kongla i Møllerdammen.

(saken fortsetter under bilde)

GOD STEMNING: Mads Suthmann, Mikkel R. Enerhaugen, Anna Sølverud, Elliot F. Kirhus og Victor S. Kolberg lo så tårene spruta, på tur med minibussen.

GOD STEMNING: Mads Suthmann, Mikkel R. Enerhaugen, Anna Sølverud, Elliot F. Kirhus og Victor S. Kolberg lo så tårene spruta, på tur med minibussen. Foto:

Kan reise hvor de vil

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått vår helt egen minibuss. Bussforbindelsene i Hillestad er ikke de beste, så det å kunne komme seg av gårde på turer uten å være avhengig av å rekke en eksakt buss er veldig deilig, forklarer Roso og legger til:

– Vi kan reise når vi er klare for det, og dra hjem når vi ønsker det. Den friheten er verdifull.

Anskaffelsen av egen minibuss åpner også dørene for å kunne reise på lengre utflukter i barnehagetiden, og flere turer er allerede planlagt.

– I februar vil i ta turen til Storås i Stokke for å gå på ski, samt til Hvalfangstmuseet i Sandefjord, avslører Roso.

Artikkeltags